Sær rødbederne i 10 skiver på 5 mm og bag dem ved 175 grader til de er møre. Køl dem af.
Anret Graasten peberrodssalaten på rødbederne i små toppe med medfølgende tyl.
Pynt med sprødt rugbrød og skovsyre.
En god grov remoulade
Kreativ anvendelse af hvidløgsdressing i sliders
Lomo med sødt tilbehør
Nem frokostwrap
Kreative løsninger med coleslaw
Lækker hønsesalat med smag, farver og festlig stemning
Bruschetta med vetetarpålæg
Fyldig kartoffelsalat med quinoa
Fuglekvidder
Stryhn´s snappere
K-Salat rejesalat til tapas eller forret
Stjerneskudsdressing klassisk og kreativt
Karrysalat på mange måder
Klassisk italiensk salat på flere måder
Små anretninger
Butterdejshapsere
Byd peberrodssalaten velkommen
Kyllingemuffins
Fettuccine med vegetarpålæg
Den nemme sommer hotdog
Hønseterrin
Nem dekoration til påskefrokosten med sprøjteposer
Hapsere med leverpostej
Et væld af kartoffelsalater
Chilimayonnaise til klassisk og moderne brug
Stryhn’s dip
Vagtler med hollandaisesauce
Friske ruller med parmaskinke
Skinkesalat er ikke kun en pålægssalat
Hotdog med ramsløgspølse
Spændende alternativer med leverpostej
Skinke med smøreost, agurk og æbler
Hotdog med pølsekartoffelsalat
Cecina med parmesan og ristede pinjekerner
Asparges med parmaskinke
Hotdogpølser med løg og Sennep
Ciabatta med kalkunkylling “Kirolo”
Æggesalatens mange muligheder
Vegansk burger med K-Salat pickles, vegansk ost og grønt
Sprøde Salamichips
Madmuffins med Ramsløgspølse og ost
Stromboli
Bresaola Black Angus med mozzarella og ristede pinjekerner
Salami i filodej
Italiensk lufttørret skinke til snack eller forret
Porchetta som både kold og varm ret
Lækker tunmousse på basis af tunsalat
Hvidløgsdressing & fritter
Leverpostej med svampemayonnaise, syltede perleløg, friske spirer og kørvel
Delitaste saucer
Tarteletter med hønsesalat og skovsvampe