Om os

Vores historie

Den 9. maj 2022 underskrev Stryhns Gruppen opkøbsaftalen med Delitaste. Starten på det nye foodservice set-up bliver fuldendt d. 1 marts 2023, hvor Stryhns Gruppens foodserviceaktiviteter får ny base på Delitastes lokation i Hvidovre. Formålet er at forretningsmodellen målrettes imod foodservicebranchen, med fælles distribution fra lageret i Hvidovre, med et komplet foodservicesortiment og dag til dag-levering.

Om Stryhns Gruppen

Om Delitaste

I sin nuværende form har Delitaste eksisteret i knapt 10 år, men rødderne går tilbage til slutningen af 1980’erne. Etableringen af et lille kølelager og kontor i Kødbyen i København blev startskuddet til det, som i dag anses for at være en seriøs og velrenommeret foodservicevirksomhed, der tilbyder landets største mangfoldighed inden for charcuteri. Det klare fokus på kvalitet og store smagsoplevelser er fasttømret i Delitastes DNA, og har gjort varemærket Delitaste alment kendt i professionelle køkkener over hele landet.

Om Stryhns Gruppen

Stryhns Gruppens mere end 80 år lange historie er et iværksættereventyr drevet af passionen for postejer, som med tiden har udviklet sig til en moderne fødevarekoncern med fem fabrikker og mere end 400 passionerede medarbejdere. Porteføljen af brands har alle dét tilfælles, at de har en årelang tradition for høj kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, som i generationer har gjort Stryhns Gruppen til en del af danskernes hverdag.

Sponsorater

Engagement med purpose

Delitaste er en del af Stryhns Gruppen, som har et meget aktivt engagement i sponsormarkedet, hvilket betyder, at vi selv kontakter de partnere, vi mener, kan styrke vores brandportefølje.

Vi gør derfor opmærksom på, at ansøgninger, der sendes til Delitaste via vores ansøgningsskema (laves et link til skemaet skitset på næste slide), bliver vurderet ud fra, hvorvidt de passer til det fokus vi har.

Vi modtager dagligt rigtig mange ansøgninger om sponsorater. Alle ansøgninger bliver nøje gennemgået, og selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tildele midler til alle de gode formål.

 

Søg sponsorat

Følgende typer af sponsorater vil ikke komme i betragtning:

  • Vi støtter ikke enkeltpersoner eller familiearrangementer
  • Vi uddeler ikke penge i sponsorater
  • Sponsorater som finder sted uden for Danmark

Forespørgsel vedrørende et sponsorat skal finde sted minimum 30 dage før arrangementets startdato.

Husk at skrive dit navn og e-mail adresse.

Hvis du mener, at din aktivitet matcher en af vores varemærker eller kan være med til at styrke en af vores varemærker, er du velkommen til at ansøge. Det gøres ved at udfylde ansøgningsskema. Herefter vil vi besvare din henvendelse, hvis du har udfyldt alle felter og hvis vi finder, at din forespørgsel matcher vores fokus for sponsorater. Der kan forventes 1-2 ugers responstid. Hvis du ikke har hørt fra os inden for den periode, er din ansøgning desværre ikke kommet i betragtning.