Vi fortsætter med at udvide sortimentet med specialiteter, der matcher ambitionen om at være førende inden for eksklusivt charcuteri til foodservice.
Med vores nye eksklusive specialiteter bringer vi mere smag på bordet…
Bresaola Angus i skiver og Cecina de León repræsenterer på hver sin måde det, Delitaste står for: Kvalitet, tradition og smag, der gør indtryk.
Bresaola Angus og Cecina de León i skiver kræver minimal tilberedning, men leverer maksimal smag, hvilket rammer en bredere målgruppe af kunder som f.eks. skal bruge catering til kantiner og konferencer. Omvendt foretrækker kokke ofte hele stykker, som de selv skærer.
“Hos Delitaste er vores mission at bringe mere smag på bordet og berige måltiderne med kreative, smagfulde muligheder. Efter vi har haft succes med hele stykker af Bresaola Angus og Cecina de León, tilbyder vi nu en endnu mere bekvem løsning: skiveskårne produkter, hvor kvalitet, konsistens og smag er uadskillelige kriterier. Perfekte til tapas og snackbuffeter kræver de minimal tilberedning og kan nydes som delikate enkeltstående ingredienser,” siger Marketing & Innovation Manager Guislaine Bellard.
Men hvad gør egentlig de to delikatesser eksklusive?
Både oprindelse, opdræt og udvælgelse spiller ind:
Bresaola i skiver produceres i Italien og stammer fra Aberdeen Angus kvæget, som er en af de ældste og mest anerkendte racer af skotsk oprindelse. Kødet udvælges nøje fra kvæg opdrættet i Sydamerika, som lever under optimale forhold med adgang til friland og en nærende kornbaseret diæt. Den er kendetegnet ved en intens aroma, udviklet gennem modningsprocessen, med delikate urteagtige, krydrede og let pebret nuancer.
Cecina i skiver er fra det anerkendte León-område i Spanien. Kødet er kun fra de fineste stykker oksekød – fra både køer og tyre – som udvælges manuelt ud fra vægt, fedtindhold, farve og struktur, da hvert stykke er unikt. Det saltes nænsomt, vaskes og gennemgår en langsom tørring over 12 måneder og naturlig røgning med eg eller steneg. Derefter modnes det længe i kælder for at udvikle sin karakteristiske smag og aroma. Den naturlige modning fremmer et saftigt og smagfuldt produkt helt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.
Cecinaen forventes at blive en del af sortimentet i løbet af maj, men blev allerede vist frem på Madværkstedet-messen i marts i Lokomotivværkstedet, hvor den blev taget rigtigt godt imod.
Med ca. 200 charcuterivarianter i sortimentet – og herudover også leverpostej, pålægssalater, dressinger, pølser og saucer – står Delitaste stærkt på foodservicemarkedet! Med de her to nyheder står vi endnu stærkere.