Salamien skæres tyndt og bages i ovn ved 180 C i ca. otte minutter.
Herefter lægges skiverne på fedtsugende papir.
Drysses med flagesalt.
Som dip kan en chilihumus anbefales. Dippen smages til med chiliflager og konsistensen justeres med vand.
Chilimayonnaise til klassisk og moderne brug
Vagtler med hollandaisesauce
Hapsere med leverpostej
Hotdog med ramsløgspølse
Spændende alternativer med leverpostej
Hotdog med pølsekartoffelsalat
Cecina med parmesan og ristede pinjekerner
Hotdogpølser med løg og Sennep
Ciabatta med kalkun “silber”
Æggesalatens mange muligheder
Vegansk burger med K-Salat pickles, vegansk ost og grønt
Madmuffins med Ramsløgspølse og ost
Stromboli
Bresaola Black Angus med mozzarella og ristede pinjekerner
Salami i filodej
Italiensk lufttørret skinke til snack eller forret
Porchetta som både kold og varm ret
Lækker tunmousse på basis af tunsalat
Hvidløgsdressing & fritter
Leverpostej med svampemayonnaise, syltede perleløg, friske spirer og kørvel
Delitaste saucer
Bagt rødbede med Graasten peberrodssalat, rugbrødschips og skovsyre
Tarteletter med hønsesalat og skovsvampe