Tilbage til inspiration

Spændende alternativer med leverpostej

Med disse forslag kan man tage leverpostejen ud af sin vante rolle og eksperimentere med nye smagskombinationer. Leverpostej er faktisk meget alsidig og kan bruges både i klassiske og utraditionelle retter!

Fyld i bagværk
Brug leverpostejen som fyld i butterdej eller som en del af en indbagt ret. Det smager fantastisk sammen med fx bacon og champignon.
Lav fx små indbagte hapsere ved at fylde butterdej med leverpostej, svampe, timian og løg. Bag dem gyldne og sprøde.

Dip
Blend leverpostejen med lidt fløde, cremefraiche eller smør for at lave en cremet dip, der kan bruges til grøntsagsstave eller kiks.

Wraps
Smør leverpostejen på en tortilla, tilsæt salat, agurk, syltede rødbeder og rul sammen for en hurtig frokost.
Brug leverpostejen som en smagfuld spread i wraps eller sandwich, sammen med friske grøntsager som agurk, spinat og avocado.

Se vores udvalg af leverpostejer her.