Tilbage til inspiration

Salami i filodej

Her kommer vi med en virkelig god og smagfuld opskrift med filodej.

Salamien skæres i tern og steges sprøde på panden. Herefter på fedtsugende papir.
Filodejen bages i ønsket form efter pakkens anvisning.

Osten røres med de øvrige ingredienser og smages til med salt og peber.

Løg skæres i skiver og sauteres i smør uden at tage farve.
Balsamico hældes på og koges ind til det halve.
Brun farin koges med ved lav temperatur til det hele karamelliserer.

Smages til med salt og peber.

Fyldet lægges i den bagte filodej.

Man kan fx også lave dem indbagt, fx som filodejtrekanter.

Ca. 12 stk.
Ingredienser
Filodej
Gedeostecreme
Salami svøbt i madagaskerpeber 100 g Tebstrup gedeost (blød) 1 spsk. hakket timian 1 tsk. akacie honning
Karamelliserede løg
2 store løg 1 spsk. brun farin 1 spsk. smør ½ dl mørk balsamico eddike