Tilbage til inspiration

En god grov remoulade

MERE END BARE TIL FISKEFILETTEN
Grov remoulade er en klassiker i det danske køkken, men den kan meget mere og giver både karakter, dybde og en velkendt smag.

Her er tre ideer til, hvordan du kan bruge den på kreative måder:

Fiskeburger med bid
Brug remouladen som smagsfuld base i en frisk og sprød fiskeburger. Den passer perfekt til både saftige fiskefrikadeller og et helt stykke stegt fisk, gerne med lidt syltede grøntsager, sprød salat og en grov burgerbolle.

Sprøde fiskekroketter med urter og panko
Lav små kroketter af fisk, friske urter og evt. lidt kartoffel. Panér i panko for ekstra crunch. Server med en klat grov remoulade som dip eller vend den direkte i farsen for at give et ekstra lag smag.

Dip, dressing og topping
Rør den remouladen op med lidt citronsaft eller chilimayo, og brug den som dressing i wraps, smørrebrød eller som topping til friturestegte grøntsager. Den grove struktur og syrlige balance giver et lækkert twist til både kolde og varme retter.

Produkt
Ingredienser
Grov Remoulade, delikatesse