Tilbage til inspiration

Den nemme sommer hotdog

NÅR DER SKAL LIDT SOMMER PÅ TOPPEN AF DIN HOTDOG
Den ikoniske røde pølse er en uundgåelig del af dansk madkultur, men hvorfor ikke give den et moderne og lækkert twist, der taler til både tradition og innovation?

Forestil dig en lækker rød pølse i en hotdogbrød, toppet med sød ketchup, cremet remoulade og en kold, frisk kartoffelsalat. Kombinationen af den varme pølse og den kølige kartoffelsalat giver en overraskende tekstur og smagskontrast, der giver den klassiske hotdog en ny demission.

Remouladen træder her i stedet for senneppen og giver en rundere, mere balanceret smag, hvor vores Graasten pølseremoulade er helt ideel! Perfekt sammen med den milde kartoffelsalat. Men hotdoggen kan også sagtens laves sammen med den traditionelle kombination med ketchup og sennep.

Denne version af hotdoggen er oplagt til festivalmenuer, streetfoodkoncepter, kantiner eller som limited edition på sommermenuen. En moderne fortolkning af et nationalt ikon, som med få virkemidler kan skabe wow-effekt og genkendelighed på én gang.