Brands

Mere smag på bordet

Delitaste og Stryhns Gruppen har samlet Foodservice-aktiviteterne og kommer nu med et af markedets bredeste udvalg af smagsoplevelser.

Vores stærke og velkendte brands omfatter et bredt sortiment af kvalitetsprodukter. Vi tilbyder pålægsspecialiteter af fx fjerkræ, okse og kalv samt skinker, salami, pålægssalater, paté, leverpostej og andre specialiteter. Samtidig har vi et stort udvalg af dressinger, kondimenter, pølser og saucer, der gør at vi har løsninger tilpasset Foodservice markedet i hele Norden.

Delitaste mærkevarer dækker over et udsøgt sortiment af charcuteri fra både ind- og udland, samt en række klassiske saucer.

Hos Delitaste udvælges charcuteri-produkterne fra kendte og velrenommerede huse i bl.a. Spanien, Italien, Frankrig og Tyskland. Vi tilbyder produkter lige fra det klassiske hverdagspålæg til det mere udsøgte charcuteri sortiment, som Cecina, Bresaola og iberisk skinke. Produkterne fås i en variation af størrelser som både hele stykker og skiver, så der er løsninger for alle fra mindre smørrebrødsbutikker til store kantiner og restauranter.

I 2023 lancerede vi saucer under vores Delitaste brand. Det er de kendte klassikere fra Stryhns Gruppen, med samme smag og kvalitet.

Prøv fx vores Brune sauce, Hollandaise sauce samt sæsonklassikeren Andesauce. De fås i spande mellem 2,5 til 5 kg.

Pålægssalater & dressinger

Hos K-Salat har vi altid sat en ære i at lave lækre salater og andet tilbehør til danskerne og de professionelle kunder. Danske klassikere, nogle ganske unge og andre med mange år på bagen, men ens for dem alle er, at der er kræset for den gode smag.

Danskerne og Foodservice branchen har siden nydt godt af de velkendte produkter i et væld af varianter, både til hverdagen og til årstidernes store højtider.
K-Salat er uhøjtidelig og lige til, og værner om de danske madtraditioner, hygge og fællesskab, men er samtidig nysgerrig i sin tilgang til nye produkter og bestræber sig på at følge de forskellige trends på den københavnske og danske madscene.

Pålægssalater, dressinger og kondimenter

Skal det blive til noget godt, skal det også komme af noget godt. Dette er kendetegnet for Graasten Salaters produkter. For siden grundlæggelsen i 1947 har råvarerne været nøje udvalgt. Og der er heller ikke blevet sparet på ambitionerne, hvad virksomhedens vækst gennem årene vidner om. I 1947 kørte fabrikanten Johannes Rasmussen selv ud med salgsvognen for at afsætte varerne, der dengang kunne tælles på en hånd: Italiensk-, karry-, rødbede-, makrel- og frugtsalat. Og det fungerede, for i 1957 var pladsen blevet for trang, og der investeredes i at opføre en helt ny fabrik, og siden er der kommet endnu flere varianter af Graasten salater til.

I dag består sortimentet af de lækre klassiske salater samt en vifte af dressinger og kondimenter. Alle unikke med særligt udvalgte kvalitetsråvarer, fx æg fra fritgående høns, og produceret efter egne opskrifter på danske fabrikker. Prøv fx vores smagfulde pickles eller vores peberrodssalat, som er en lækker homogen mousse med pikant smag.

Fra cyklende sælger til moderne fødevareproduktion

Bevæbnet med en varecykel til 350 kg leverpostej, gik Henry Stryhn i gang som selvstændig. Det var i 1941, og kunderne var københavnske slagterforretninger. Arbejdsdagene, der ofte var på 16-17 timer, bød på godt 50 km. på cykel i al slags vejr. Det var startskuddet på den historie, der nu i generationer har gjort navnet Stryhns til indbegrebet af god leverpostej. Siden er Styhns blevet en moderne virksomhed, der holder fast i traditionerne og stadig byder på den gode kendte smag af Stryhn’s.

Stryhns Foodservice sortiment består af vores klassiske Grovhakket leverpostej, Cater-postej og Fransk leverpostej samt seneste skud fra stammen som er rå frostpostejer i små bakker à 75 g, som er ideelle til portionsanretninger og OOH cateringsløsninger. Udover vores klassiske Stryhn’s sortiment, byder vi også på rå og frosne postejer fra vores Royal leverpostejer sortiment.

Pølsemandens Langelænder og Langelænder

Traditionen lever i bedste velgående på Langeland hvor Langelænder pølser stadig fremstilles efter stolte håndværksmæssige traditioner. Her gås der ikke på kompromis for effektivitetens og indtjeningens skyld. Det ses i hele fremstillingen, som stadig er baseret på det gode gamle pølsemagerhåndværk. Stædighed samt troen og viljen på at alt kan lade sig gøre, er hovedingredienserne, der har ført et stykke dansk kulturhistorie sikkert videre. Nemlig de stolte pølsemagertraditioner på Langeland, så du også i fremtiden vil kunne kende en rigtig Pølsemandens Langelænder og Langelænder pølse på knækket.